Ilyen élményben még nem volt részed!

H. Rose írónő blogja

H. Rose írónő blogja

A könyvről írták - Módis Tamás

2013. február 23. - Beno922

,,Kedves Gyerekek, Fiatalok, Felnőttek, Aggastyánok!
Kedves Mindenki!

Unjátok már, hogy céltalanul, igazi minőségi szórakozás nélkül telnek mindennapjaitok?
Elegetek van abból, hogy szeretnétek tartalmasan kikapcsolódni, de nem tudjátok, hogyan tegyétek?
Esetleg függői lettetek a számítógépnek, az agymosó brazil sorozatoknak és érzitek, hogy ez hosszú távon nem vezet jóra?
Nos...
Ismeritek a mondást, miszerint: mindenki a saját szerencséjének a kovácsa.

Elég a panaszáradatból, tessék kipattanni a fotelből, véglegesen lezárni a felesleges agylúgozást!
Tessék kezetekbe ragadni H. Rose: Második esély című könyvét. Igazi szellemi adrenalinbomba azon igényes olvasóknak, akik szeretik a tartalmas, szórakoztató olvasmányokat. Egy jó könyv remekül kikapcsol, kellemes szórakozást nyújt a fárasztó munkanap után! Eme remekül megírt történet pedig minden korosztálynak nyugodt szívvel ajánlott. Rengeteg kaland, izgalom, feszültség és fordulat sűrűsödött bele, ebbe a pazarul megkomponált romantikus thrillerbe. Igazi ínyenceknek való csemege! Aki elolvassa, garantáltan elégedetten teszi le a kezéből! Sőt, ha kezedbe veszed, nem is fogod tudni letenni!
A történet nyelvezete könnyen érthető, ezáltal nyugodt szívvel ajánlott mindenkinek! ezt terjesszétek, ne az influenzát! Főszereplője egy 17 éves lány, Földi Laura, aki beleszeret egy házas emberbe, Viktorba. A férfi felesége meglepi őket és Laurát kilöki a 13. emeletről.
És itt jön a pikantéria. Ami mássá teszi, mint a hasonló témájú műveket. Nem sablon, az elején máris meghal a főhős. Ugye, hogy nem mindennapi? A feszültség pedig tovább fokozódik. A pokolban, majd a földi létben, teljesen magával ragadva az olvasót. Igazi szellemi hullámvasút!
A sztori egyaránt izgalmas, érzelmes és mondanivalóval dúsított. Kiemel rengeteg fontos emberi értéket, számos tanulsággal szolgál. A cselekményszövés fordulatos, igazán megbánja , aki nem olvassa!

Akinek még ezután sem sikerült felkelteni az érdeklődését... nos, az keresse meg nyugodtan kezelőorvosát, gyógyszerészét!"

Módis Tamás

A bejegyzés trackback címe:

https://hrose.blog.hu/api/trackback/id/tr845099222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

H. Rose 2013.02.23. 10:09:06

Nagyon profi lett! Köszönöm szépen! :) :$

Éva Nyakóné 2013.03.04. 21:24:31

A következő, Kényszerképzet címmel megjelenő könyv, az érettebb írói vénáját mutatja meg, mely fordulatos cselekményekkel bővelkedik. Ajánlom minden olvasni szeretőnek, nem fog csalódni!
süti beállítások módosítása